Print deze pagina

25 september 2012

Gratis inloopspreekuur

Soms is de drempel hoog voor een juridisch advies. Altijd al iets willen weten, maar nog nooit de stap gezet? Onze vestiging in Montfoort heeft wekelijks op dinsdag en donderdag doorlopend gratis inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren.

Particulieren kunnen bij ons terecht met juridische vragen over wonen, werk en relaties. Een conflict met de buren? Ruzie op de werkvloer? Zijn de relatieproblemen onoverkomelijk en dreigt een echtscheiding of wilt u omgang met uw kinderen? Voor soortgelijke vragen kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Wilt u liever op onze vestiging in Utrecht langskomen, maak dan een afspraak via 030 – 28 77 000.

Ondernemers kunnen binnenlopen voor kosteloos en vrijblijvend advies van een deskundige advocaat. Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld als het gaat om het opstellen of beoordelen van uw algemene voorwaarden, contracten of een disclaimer voor uw website. Ook wanneer u een conflict hebt of een juridische procedure wilt voeren kunt u bij ons binnenlopen. Komt het u beter uit om op een ander tijdstip langs te komen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

mr. C.A. (Lianne) van Kooten - de Jong

deel: