Print deze pagina

Algemene informatie

Gratis kennismakingsgesprek

U kunt altijd bij ons kantoor terecht voor een oriënterend gesprek. Voor dit eerste gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Inloopspreekuur Montfoort

Wilt u niet gebonden zijn aan een afspraak en toch kosteloos juridisch advies ontvangen? Dan kunt u binnenlopen bij één van onze spreekuren. Op dinsdagen en donderdagen heeft ons kantoor doorlopend inloopspreekuur. De inloopspreekuren worden gehouden op onze vestiging in Montfoort.

Tarief op maat

De advocaten op ons kantoor hanteren een uurtarief. De hoogte van dit uurtarief is mede afhankelijk van de ervaring van de advocaat en de draagkracht van de cliënt. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze inloopspreekuren.

Vaste prijs of offerte

Het is ook mogelijk om voor bepaalde procedures of adviezen een offerte op te vragen of een vaste prijs af te spreken. U weet dan vooraf waar u aan toe bent.

Griffierecht

Wanneer u een geschil aan de rechter voorlegt, moet u aan de rechtbank griffierecht betalen. Dit is een bijdrage in de kosten van de rechtbank. De hoogte van het griffierecht hangt af van het gerecht waar uw geschil dient en wat het onderwerp is van het geschil. Hier kunt u de hoogte van het griffierecht nagaan.

Gereduceerd uurtarief voor kerkelijke gemeenten

Ons kantoor brengt aan kerkelijke gemeenten een gereduceerd uurtarief in rekening. Op deze wijze blijft juridische bijstand ook toegankelijk voor minder draagkrachtige kerkelijke gemeenten.

Rechtsbijstandverzekering

Veel ondernemers en particulieren hebben een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Rechtsbijstandverzekeraars kennen vaak een eigen juridische afdeling die rechtsbijstand verleent aan verzekerden. Het is soms ook mogelijk dat de verzekerde een advocaat mag inschakelen op kosten van de rechtsbijstandverzekeraar. De voorwaarden hiervoor verschillen per verzekeraar. Het is belangrijk dat u tijdens het gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor de polisvoorwaarden meeneemt: u kunt dan met de advocaat bespreken wat hierin mogelijk is.

deel: