Print deze pagina

Ondernemersabonnement

Als ondernemer loopt u dagelijks tegen juridisch zaken aan. Zo sluit u contracten, accepteert u algemene voorwaarden en heeft u wel eens te maken met onbetaalde facturen. Het is belangrijk om uw zaken goed te regelen. Een advocaat van Van Kooten Advocaten kan u deze juridische werkzaamheden uit handen nemen.

Speciaal gericht op u als ondernemer biedt Van Kooten Advocaten u het ‘Ondernemersabonnement’.

Wat krijgt u ervoor?

Van Kooten Advocaten biedt u een Ondernemersabonnement van slechts € 42,95 exclusief 21% BTW per maand. Het Ondernemersabonnement biedt u de volgende voordelen:

 • Gratis uw juridische vragen en juridische problemen voorleggen.
  Uw advocaat kan telefonisch met u sparren over de door u voorgelegde vragen en problemen.
 • Een quickscan van brieven, contracten en algemene voorwaarden.
  Door afspraken goed vast te leggen, beperkt u discussies en juridische geschillen in de toekomst.
 • Een onbeperkt aantal eerste aanmaningen/sommatiebrieven laten opstellen en versturen.
  Onze ervaring leert dat een sommatiebrief van een advocaat meer druk zet om te betalen. Bovendien zit ons kantoor er bovenop en kan ons kantoor u – indien de klant alsnog niet betaalt –adviseren over en bijstaan in diverse incassoprocedures.
 • Advies krijgen over actuele onderwerpen.
  Zo kan ons kantoor u adviseren over wijzigingen in wet- en regelgeving en de gevolgen voor u hiervan.
 • Een gereduceerd uurtarief of vaste prijs
  Voor werkzaamheden die buiten het ondernemersabonnement vallen, geldt een gereduceerd uurtarief van € 200,00 exclusief 21% BTW. Indien zich een situatie voordoet waardoor een kwestie meer tijd kost, kan ook een vast tarief worden afgesproken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het opstellen van processtukken, bijstand in een procedure en het opstellen van contracten.

Werkwijze Ondernemersabonnement

 • Wanneer u het Ondernemersabonnement afsluit, komt uw advocaat bij uw bedrijf langs om nader kennis te maken. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met uw advocaat en kunt u uw specifieke behoeften met uw advocaat bespreken. Een bijkomend voorstel is dat uw vaste advocaat uw bedrijf beter leert kennen, waardoor hij of zij u in het vervolg snel en adequaat kan adviseren.
 • Het uitgangspunt is dat u 15 minuten per kwestie kunt sparren.
 • De quickscan voor brieven, algemene voorwaarden en contracten geldt voor vier pagina’s. De uitkomst van deze quickscan wordt telefonisch met u doorgenomen.

Indien u meer informatie wil over ons Ondernemersabonnement of u het Ondernemersabonnement wil afsluiten, kunt u vrijblijvend een e-mail sturen naar: info@vankootenadvocaten.nl of bellen via 030-2877000.

deel: