Print deze pagina

Kantoor

Begin 2005 is Teunis van Kooten het kantoor Van Kooten Advocaten gestart. Inmiddels bestaat het kantoor uit vier advocaten en daarnaast personeelsleden die secretariële en administratieve ondersteuning bieden. Van Kooten Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Utrecht en Montfoort.

Ons kantoor heeft tweetal bijzondere specialisaties ontwikkeld zoals agrarisch recht, religie en recht. Ons kantoor spreekt de taal van beide sectoren, is bekend met wat er speelt binnen beide sectoren. Wij staan cliënten binnen deze sectoren bij in allerhande juridische kwesties. Daarnaast is Van Kooten Advocaten de advocaat voor het MKB  in de omgeving van Montfoort. Heeft u problemen met een leverancier, incassoproblemen of wilt u de arbeidsovereenkomsten voor uw werknemers laten opstellen? Wij kunnen u hierin bijstaan. Ook de particulier kan bij Van Kooten Advocaten terecht voor bijvoorbeeld personen- en familierecht en mediation, maar ook voor het erfrecht en strafrecht.  Daarnaast behandelt ons kantoor zaken binnen de algemene rechtspraktijk. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle gangbare juridische kwesties. Van Kooten Advocaten staat zowel ondernemingen als particulieren bij en voorziet hen van advies.

Diverse advocaten van Van Kooten Advocaten hebben wetenschappelijke publicaties op hun naam staan. Zij dragen op deze manier bij aan het wetenschappelijk debat en de rechtsontwikkeling.

Heeft u een juridische vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook staat de deur van ons kantoor in Montfoort voor u open op het gratis inloopspreekuur, u krijgt dan direct een advocaat te spreken die uw kwestie met u doorneemt.

deel: