Print deze pagina

9 september 2019

Vrijdag 13 september 2019: Dag van de Scheiding

Jaarlijks vindt in september de Dag van de Scheiding plaats. Dit jaar is het thema ‘scheiden en financiën’. In opdracht van de vFAS is onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Op de vraag of men spijt heeft van de gemaakte afspraken, zegt 56% van de ondervraagden dat zij het achteraf liever anders hadden gedaan door betere begeleiding in te schakelen, betere financiële afspraken te maken en zich beter te verdiepen in de (financiële) gevolgen van de echtscheiding op lange termijn.

Bent u benieuwd wat een scheiding in financieel opzicht voor u zou betekenen? Of bent u al gescheiden en vraagt u zich af of bijvoorbeeld afspraken over de alimentatie nog wel passen bij de huidige situatie?

Kom dan op vrijdag 13 september 2019 tijdens de ‘Dag van de Scheiding’ naar ons gratis spreekuur. U bent dan van harte welkom voor een financiële scheidings-check, maar uiteraard ook voor andere vragen over scheiden. Wij zijn die dag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.

Lukt het u niet om langs te komen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op een andere dag. Dat kan telefonisch 0348 – 475 093 of per email: info@vankootenadvocaten.nl

mr. C.A. (Lianne) van Kooten - de Jong

Wilt u weten hoe Marie Louise te werk gaat? Klik dan hier voor een informatief filmpje.

deel: