Print deze pagina

26 november 2012

Actie herberekening alimentatie

Is de in het verleden berekende kinder- en/of partneralimentatie nog wel bij de tijd?

Van Kooten Advocaten biedt een herberekening van uw draagkracht aan voor €395,- all in*.

 Wat doen wij?

Voor dit bedrag maken wij voor u een draagkrachtberekening, gebaseerd op uw huidige financiële situatie. Zo nodig maken wij ook een behoefteberekening: die is gebaseerd op  het inkomen op het moment dat de relatie werd verbroken.

Deze aanbieding is alleen geldig indien u inkomen heeft uit dienstbetrekking, een uitkering of pensioen. Voor ondernemers (u heeft een eigen bedrijf) geldt een ander (scherp) tarief. Informeer hiernaar bij mr. Marie Louise Neuteboom-van Asselt.

Wat doet u?

U levert alle benodigde financiële gegevens aan (U ontvangt van ons een lijst welke gegevens wij nodig hebben).

Hoe gaan wij te werk?

Eerst betaalt u het afgesproken bedrag en u levert de gevraagde gegevens aan.  Daarna stelt één van onze familierechtspecialisten de berekening(en) op.

Die berekeningen worden aan u opgestuurd waarna de specialist  contact met u opneemt om een bespreking in te plannen. Tijdens die bespreking worden de berekening(en) toegelicht en krijgt u  advies  over (eventueel) verder te ondernemen stappen. Bij dat laatste kunt u denken aan een aanpassing van de alimentatie, zo mogelijk in overleg met de andere partij of desnoods een gerechtelijke vaststelling van een nieuw bedrag. U wordt dan ook voorgelicht over de kosten daarvan.

 Meer informatie of gebruik maken van de actie?

Plaats hiernaast uw contactgegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook contact opnemen met ons en vragen naar mr. Marie Louise Neuteboom-van Asselt.

* Voor zover u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

mr. C.A. (Lianne) van Kooten - de Jong

deel: