Print deze pagina

27 augustus 2018

14 september 2018: gratis advies over familierecht

Als er kinderen betrokken zijn, zijn zij mijn eerste prioriteit. Hun belang staat voorop!

Dit is het credo van onze vFAS advocaat-familiemediator, Marie Louise Neuteboom – van Asselt. Wanneer zij ouders adviseert over een relatiebeëindiging/echtscheiding, heeft zij altijd oog voor het kind.

Op 14 september 2018, de Dag van de Scheiding, wil Van Kooten Advocaten het belang van het kind bij scheidingen onder de aandacht brengen. Daarom bent u tussen 9.00 en 17.30 uur van harte welkom bij Van Kooten Advocaten om u gratis te laten adviseren over familierechtvragen rondom scheiding of andere juridische geschillen waarbij kinderen zijn betrokken.

Bewustwording van wat een scheiding met kinderen doet, is erg belangrijk. Ouders kunnen ervoor zorgen dat het kind door de scheiding zo min mogelijk wordt belast. Om hier een bijdrage in te leveren, ontvangt u van Van Kooten Advocaten gratis het boek “Aan alle gescheiden ouders”, van Marsha Pinedo wanneer u op 14 september 2018 besluit Marie Louise in te schakelen voor bijstand bij een familierechtkwestie waarbij kinderen betrokken zijn.

mr. C.A. (Lianne) van Kooten - de Jong

Mr. Neuteboom – van Asselt is MfN-registermediator en lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Heeft u vragen over een echtscheiding of over een andere kwestie waarbij het belang van een kind een rol speelt? Neem dan contact met haar op via: 030-28 77 000.

deel: