Print deze pagina
member

mr. M.L. (Marie Louise) Neuteboom - van Asselt

Advocaat en mediator

In 2006 is Marie Louise Neuteboom – van Asselt haar loopbaan als advocaat begonnen, waarbij zij al snel de liefde opvatte voor het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord. Daarnaast heeft Marie Louise zich ook toegelegd op het erfrecht. Het drijft Marie Louise om mensen in een moeilijke periode van hun leven met raad en daad bij te staan en te komen tot praktische oplossingen, zodat men weer verder kan.

Marie Louise is opgegroeid in een ondernemersgezin en haar man heeft zijn eigen bedrijf. Kortom, Marie Louise weet wat er speelt bij ondernemers en kan vanuit die ervaring gecombineerd met haar juridische kennis van meerwaarde zijn voor ondernemers die te maken krijgen met bijvoorbeeld een echtscheiding of een verzoek om alimentatie.

Het mooiste is als partijen samen tot die oplossingen kunnen komen. Daarom is Marie Louise ook mediator. Met name in het kader van een aanstaande scheiding waarbij ook afspraken over de kinderen moeten worden gemaakt, is mediation een goede optie. Op deze manier wordt op zorgvuldige wijze de relatie afgesloten en de scheiding in gang gezet, terwijl het ouderschap in stand blijft op basis van goede afspraken. Marie Louise hecht eraan partijen te begeleiden naar evenwichtige afspraken die voor hun werkbaar zijn.

Marie Louise is MfN-registermediator en lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

MfN_Registermediator

 

 


Foto: Maartje Geels | Hollandse Hoogte